Надал: Харесва ми да съм секссимвол



25-01-2011 01:11 | Николай Драгиев

Рафаел Надал призна, че с голямо задоволство приема женските писъци в моментите, когато сменя своята тениска на корта. Испанецът не крие, че е приятно да се чувства харесван от дамите.

Разбира се неговото сърце е запазено за едно специално момиче - Мария Франсиска Перело.

"Фантастично е, когато момичетата по трибуните крещят, че ме обичат. Много приятно усещане е за мен тяхното отношение," коментира доволният Рафа.

Той коментира и фотосесията си за Армани, където също позира в екстремни за женските сърца пози. "Беше приятно да опитам нещо ново. Светът на модата е нещо ново за мен. Бяха дълги, но добри фотосесии. Дано резултатът да е добър, дадох всичко от себе си. Не съм човекът, който ще каже дали наистина са хубави снимките," обобщи Надал.

В момента Надал се класира за четвъртфинал на Australian Open. Така той е само на три победи от така наречения "Рафа Шлем", тъй като вече има три поредни спечелени турнири от "Големия Шлем". Следващият му съперник е Давид Ферер.

"Важното е, че ще има испанец на полуфинал. Давид е мой приятел и много добър играч. Наскоро спечели в Окланд, в добра форма е, очаквам трудна битка. Вече се чувствам много по-добре физически и това е фантастично за мен," допълни световният номер 1.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини