Участвайте в тенис турнир и спечелете билети за Уимбълдън



10-04-2017 12:41 | Tennis24.bg

През периода от 21 до 23 Април 2017 година в Тенис център “Санта Марина” в Созопол ще се проведе първият по рода си турнир FPI Green Cup за мъже за наградите на FPI Hotels&Resorts. Надпреварата, която тази година се очертава като една от най-големите, ще се играе в три потока. През оформящия се дълъг тенис уикенд в отличните условия на ваканционно селище Санта Марина, организаторите са подготвили и Утешителен турнир за загубилите първата си среща от двете възрастови групи в индивидуалната програма.

Турнирът носи точки за ранглистата на Националната тенис лига (НТЛ) и не се допускат участници, които са настоящи и действащи треньори, инструктори, учители или студенти по тенис. Важно е участниците да не са картотекирани и участвали в състезания, организирани от БФТ след 01.01.2012 г.

Организаторите от FPI Hotels and Resorts са подготвили изключително приятни награди. Най-голямата е за двамата победители от индивидуално мъже (18-45 и 45+), които ще спечелят посещение (самолетни билети, 3 нощувки и билети за два дни) на WIMBLEDON от 2 до 16 Юли 2017 г.

Финалистите от индивидуално мъже (18-45 и 45+) ще получат 5-дневна ваканция в хотел „Св.Иван Рилски“ в Банско, а полуфиналистите от индивидуално мъже (18-45 и 45+), както и победителят и финалистът от Утешителния турнир ще си тръгнат с предметни награди.

Голямо предизвикателство тази година се очертава и в турнира по двойки мъже, в който двойката победител я очаква посещение (транспорт, 3 нощувки и билети за два дни) на тенис турнир от ATP250 в Истанбул от 1 до 7 Май 2017 г. Двойката финалист ще спечели 3-дневна ваканция в хотел „Св.Иван Рилски“ в Банско, а за двойките полуфиналисти са предвидени предметни награди.



Регистрация на участниците

Желаещите да се запишат могат да го направят до 12:00 часа на 19.04.2017 г. или до попълване на обявените места през сайта на Националната тенис лига тук.

Плащане* за нощувките и престоя във ваканционно селище Санта Марина или сумата за такса участие може да направите тук.

•    Престой във в.с. Санта Марина: Цената включва настаняване на база полупансион в размер на 65 лева на човек за нощувка, при минимум двама настанени в студио и платени не по-малко от две нощувки, по време на турнира. Заплатеното настаняване осигурява безплатно участие и в двата формата (индивидуално и двойки) на турнира, а също така и право на участие в разпределението на наградния му фонд.
•    Такса за участие** в размер на 30 лв. на човек за един формат (индивидуално или двойки).

Подробната Наредба за турнира може да изтеглите тук.

Резервации във в.с. Санта Марина: reservations@santamarina.bg
Телефон:   +359 2 810 77 00

FPI Green Cup обещава уикенд пълен със забавни моменти, мечтани награди и много тенис от висока класа. Побързайте да се регистрирате и заповядайте в Тенис център “Санта Марина”!

*Важно е в  полето „ОСНОВАНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕТО“ да се попълни думата „ТЕНИС“ и да се заплати сумата за настаняване или сумата за такса участие, според направената регистрация (индивидуално и/или двойки) . За да извършите плащането непременно кликнете върху полето „Не съм робот“. Заявката е валидна след заплащане на настаняване или такса участие.

**Такса участие заплащат само тези тенисисти, които участват в турнира без настаняване във в.с. Санта Марина.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини