Ясен е жребият при жените в Маями



20-03-2017 09:00 | Николай Драганов

В отсъствието на Серина Уилямс, Анджелик Кербер ще се опита да увеличи преднината на върха по време на турнира от сериите "Премиер" в Маями, който започва във вторник.

 

Поставената под №1 в схемата Кербер почива в първи кръг, а във втори ще се изправи срещу победителя от мача между китайката Йънг-Йънг Дуан и Лаура Зигемунд от Германия. 


На четвъртфиналите Кербер може да срещне Винъс Уилямс или финалистската от Индиън Уелс и миналогодишен финалист в тази надпревара Светлана Кузнецова. В горната половина на схемата и съответно евентуални съпернички на Кербер на полуфиналите са Симона Халеп, Мадисън Кийс и Джоана Конта.


Третата поставена Симона Халеп се завръща след контузия, като в Индиън Уелс стартира силно, но отстъпи в трети кръг на бъдещата полуфиналистка Кристина Младенович. 


В долната част на схемата поставена под №2 е Каролина Плишкова, която ще стартира в турнира срещу квалификантката или Йелена Остапенко. На четвъртфинал тя може да срещне Агниешка Радванска, а след това на полуфиналите - Мугуруса, Цибулкова или шампионката от Индиън Уелс Елена Веснина. 


Именно Веснина спря Кербер в Индиън Уелс.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини