Бруклин: Подиграваха ме, че приличам на момче



21-01-2011 02:03 | Николай Драгиев

Считаната за най-сексапилна тенис-съпруга, а отвъд Океана и един от най-известните модели на Sports Illustrated, Бруклин Декър призна че не винаги е изпитвала увереност, че наистина е красива.

23-годишната Бруклин не крие, че в ранните си дни на модел е била принуждавана да пази "налудничави диети". Нейният баща обаче я е спрял, преди да навреди на здравето си.

"Когато бях по-млада, не бях особено сигурна във външния вид и формата си," признава съпругата на Анди Родик пред американско списание.

"Различни хора се бъзикаха с мен и ми казваха че приличам на момче! Тогава се молех да имам гърди и дупе. За щастие като порастнах всичко си дойде на мястото. Щом станах модел обаче, в първите си дни исках отново да приличам на момче," шегува се Бруклин.

"Когато се събирах с останалите модели, всеки зяпаше какво яде другият. Това ме побъркваше. Опитвах различни диети, но добре че беше баща ми да ме спре, преди да съсипя тялото си," допълва тя.

В момента в САЩ Бруклин е в центъра на вниманието, след като на 11 февруари ще се появи нейният дебютен филм като актриса. В лентата тя ще си партнира с популярния Адам Сандлър и Дженифър Анистън. Филмът е наречен Just Go With It.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Ролан Гарос
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Париж, Франция
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини