Допълнителни билети за полуфиналите и финала в София



Допълнителни билети за полуфиналите и финала в София
Свързани турнири
Тагове
28-01-2017 10:42 | Любомир Тодоров

От Garanti Koza Sofia Open обявиха, че поради големия интерес на зрителите към турнира, днес се пускат допълнителни места в „Арена Армеец” за дните на полуфиналите и финала – 11-и и 12-и февруари. Така свободни места има за всеки един ден от състезанието, вкючително и за дните на най-важните мачове.

От турнира също така напомнят, че „Голямата четворка” – Доминик Тийм, Давид Гофен, Роберто Баутиста Агут и Григор Димитров, ще играe своите първи мачове в турнира на 8-и и 9-и февруари – сряда и четвъртък. Програмата по дни ще стане ясна след жребия, който ще се проведе на 4-и февруари, събота, в 15 ч.

Турнирният директор Пол Макнами каза: „Бих искал да поздравя Григор Димитров за представянето му вчера. Като турнирен директор на Australian Open в продължение на 12 години, трябва да кажа, че мачът му с Надал е един от най-великите в историята на Големия шлем. Можем да го сравним с друг голям полуфинал – между Федерер и Сафин през 2005 г. Възхитени сме, че следващата спирка на Григор ще е на Garanti Koza Sofia Open, в неговата родина”.

Garanti Koza Sofia Open 2017 ще се проведе от 5 до 12 февруари 2017 г. в „Арена Армеец”. „Горещият билет” за най-голямото спортно събитие в София са в продажба в мрежата на Eventim. Цените им започват от 10 лв. Деца и пенсионери ползват 50% отстъпка в първите пет дни на турнира и 25% за останалите три, както и за седмичните билети. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини