Дан Евънс: От ложата на Томич се държаха като идиоти



21-01-2017 12:54 | Tennis24.bg

Дан Еванс не беше доволен от начина, по който екипа на Бърнард Томич се държа по време на мача. Британецът продължи с убедителното си представяне в Мелбърн, като отстрани Томич. По време на двубоя неприятни думи по адрес на Евънс бяха подхвърлени от ложата на австралиеца.

„Не мисля, че се държаха много добре. Джон Томич беше ОК, но останалите се държаха като пълни идиоти. Крещяха по мен, когато взимах кърпата си. Бях огорчен. Той имаше приятел там, който въобще не знаеше как да се държи на тенис корт. Не знам кой беше този човек. Просто ми крещеше. А съдията видя всичко, но не каза нищо. Моите хора, в ложата ми не правят така. Ние англичаните сме много добре възпитани“, коментира Евънс.

Той допълни: „Този крещеше: „Закарай го в ада, Бърни.“ Няма нищо на тенис корта, което да предизвика усещане за ад. Нали? Но това, което те направиха, беше ад. Беше объркващо. После Бърни се държа добре и каза мили неща, може би заради тях“.

Евънс се класира за пръв път за четвърти кръг в Мелбърн, след успех със 7:5, 7:6(2), 7:6(3). Следващият му съперник ще е Жо-Вилфред Цонга.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини