Динара: Нямам обяснение какво се случи



Динара: Нямам обяснение какво се случи
Свързани турнири
Свързани играчи
24-01-2010 23:01 | Станко Димов

Динара Сафина заяви, че е крайно изненадана от контузията, която й попречи да продължи участието си на Откритото първенство на Австралия. Рускинята се отказа още в първия сет на мача си с Мария Кириленко. На всичкото отгоре по този начин Динара ще изгуби доста точки за световната ранглиста и скоро най-вероятно ще се раздели с второто си място.

"Изведжнъж усетих силна болка, състоянието ми се влоши и стана все по-зле. Нямам идея какво наистина се случи, беше ужасно. Още при загряването почувствах дискомфорт, но той не предвещаваше нищо сериозно. Лекарят ми каза, че мога да усещам дискомфорт, но не ме предупреди, че когато играя мач може да има и болки", заяви Сафина.

"Вчера се лекувах и до днес всичко беше наред, по-едно време обаче усещах леки болки. При 3:2 нещо стана, обърнах се към треньора си и му казах, че просто не мога да се движя повече".

"Трябва да отида при лекаря ми в Германия, за да говоря с него за този мой проблем. Преди да дойда тук си направих изследване за отока, който получавам и се стигна до извода, че не може да ми стане нищо. За съжаление обаче не успях да продължа, това е шокиращо за мен и нямам обяснение какво стана", допълни още тя.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини