Спорт и красота в чест на списание ′Спринт′



08-12-2016 09:52 | Tennis24.bg

На тържествена гала вечер на медийна група S Media бе представено новото и единствено по рода си в България спортно списание "Спринт", чийто първи брой е вече на пазара. Една от залите на луксозния столичен хотел "Маринела" се оказа тясна, за да побере всички гости, сред които спортният министър в оставка Красен Кралев, както и много бивши и настоящи спортисти.

Мотото на вечерта бе "Спорт и красота", тъй като се проведе и официалното награждаване в конкурсите за Мис и Мистър BGbasket.com 2016, Мис и Мистър BGathletic.com 2016 и Мис и Мистър BGvolleyball.com 2016. За доброто настроение на всички се грижеше струнен дует WEIL, а новото списание "Спринт" бе презентирано лично от изпълнителният директор на S Media Тодор Иванов, както и от главният му редактор Николай Кръстев.

"В началото, когато разбрах за идеята за спортно списание, бях скептичен, но всъщност спортът има нужда от такова издание и се радвам, че то е факт. Пожелавам успех на хубавото начинание", коментира министър Кралев. „Хубаво е да сбъдваш професионални мечти. Списание „Спринт” е авторско списание, първият брой е с 44 материала, написани от 24 автори – всички писали специално за „Спринт”, заяви Николай Кръстев, като поясни, че амбицията на екипа е да се запази уникалността на статиите в изданието. - Идеята ни е през следващата година в списанието да има още повече страници за спорт - към 200.”

Колкото до победителите във вече традиционните конкурси на три от спортните сайтове на S Media, за Мис и Мистър на BGvolleyball.com бяха избрани Нася Димитрова от Марица (Пловдив) и Иван Латунов от Монтана Волей, за Мис и Мистър на BGathletic.com - Екатерина Димова от Черно море-2005-Балчик и Иван Булкин от Локомотив-Пловдив, и за Мис и Мистър на BGbasket.com - Виктория Стойчева от Монтана и Александър Илиев от Балкан (Ботевград). Наградите за призьорите бяха велосипеди „Спринт”, часовници от Reaction и екипировка от Asics. Сред спонсорите бяха и Мултивитамини Alive! - Грабни енергия веднага!, водка Norvegia официален вносител Platinum Brand, винарска изба Terra Tangra и Клиника за естетична медицина Jewel Skin.

Сред гостите, които се включиха активно и в награждаването, бяха заместник-председателят на БОК Йорданка Благоева, волейболните легенди Любо Ганев, Борислав Кьосев и Антонина Зетова, атлетическите величия Николина Щерева и Пламен Кръстев, както и Цветелина Кирилова. А Тодор Стойков и Иван Ценов представиха тежката артилерия на баскетбола. Сред специалните гости бяха и лицата от корицата на първия брой на списание „Спринт” – бронзовите олимпийски медалистки от ансамбъла по художествена гимнастика.



ГАЛЕРИЯ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини