Марадона е голямата атракция на финала (снимки)



25-11-2016 17:10 | Tennis24.bg

Станко Димов, пратеник на Tennis24.bg в Загреб

Марин Чилич и Федерико Делбонис откриха финалния сблъсък за Купа „Дейвис” между Хърватия и Аржентина в петъчния следобед.

За голяма част от публиката в „Арена Загреб” обаче голямото събитие не бе на корта, а на трибуните. Става въпрос за футболната легенда на Наполи и Аржентина – Диего Армандо Марадона.

Скандалният футболист от близкото минало е сред зрителите в залата, а веднъж забелязали го, местните медии не спряха да го следят. Интересът към Дон Диего бе толкова голям, че една от хърватските телевизии дори прати видеооператор, който да следи само изявите на аржентинеца.

За журналистите обаче е почти невъзможно да се доберат до футболното величие, тъй като той е стриктно пазен от няколко гарда.

Новината за присъствието на Марадона на финала за Купа „Дейвис” се разчу в Загреб още в четвъртък следобед. За никого не е тайна, че Дон Диего е страстен привърженик на тениса, като преди години редовно бе забелязван на срещи на Давид Налбандян.

Дали присъствието на Марадона в „Арена Загреб” ще донесе късмет на Аржентина и „гаучосите” за първи път в историята си ще вдигнат трофея в Купа „Дейвис”, ще стане ясно в следващите два дни.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини