Пол Погба представи Red Limit на аdidas Football (видео)



23-11-2016 09:17 | Tennis24.bg

Adidas Football обяви дебюта на колекция Red Limit с нов филм, в главната роля, на който е Пол Погба. Колекцията представя чисто новите ACE 17+ PURECONTROL, които за първи път използват технологията на adidas  BOOST за футболни обувки.

Отново за първи път, колекция Red Limit предлага версии предназначени за улицата на всеки от моделите, позволявайки на играчите да пренесат играта си от стадиона през тренировъчното игрище до улицата.

Филмът, посветен на колекцията, подтиква амбициозни млади футболисти да се фокусират върху изграждането на собствен стил на игра, вместо да подражават на техните герои. Глас зад кадър на млад играч заявява, че той не иска да имитира играта на професионалистите, той иска само техните обувки, за да може да се изяви. В главната роля във филма е полузащитникът на Манчестър Юнайтед, Пол Погба, който носи Red Limit ACE 17+ PURECONTROL.

Red Limit ACE 17+ PURECONTROL се отличава с 360 градусова изцяло изработена от PRIMEKNIT горна част, за да осигури нулево износване, защитена от ултра тънък филм от NSG (Non Stop Grip), осигуряващ изключителен контрол. Моделът без връзки, приляга по стъпалото, благодарение на системата PURECUT. Тя е проектирана да eлиминира слоевете между стъпалото и топката, за да осигури максимален контрол, докато уникалната конструкция като чорап е създадена да предложи стабилност и изключителен комфорт. 
Най-новата отличителна черта на ACE 17+ PURECONTROL е въвеждането на технологията от обувките за бягане на adidas BOOST. Средната част на подметката BOOST е изработена от хиляди уникални сфери пяна и е вградена между външната част SPRINTFRAME и стелката на обувката.

Колекцията Red Limit продължава с представянето на модела the Red Limit ACE 17+ PURECONTROL Cage. Той предлага същата червено-черна цветова комбинация, като тази версия има горна част изработена от PRIMEKNIT с покритие от NSG филм, осигуряваща максимален контрол. Еластичен слой от материала TECHFIT е поставен между черните и червени цветни елементи, за да увеличи комфорта, докато червената EVA лента, разположена над петата на подметката BOOST предлага допълнителна стабилност. За разлика от обувките за трева, тази версия има пяна BOOST само на петата, проектирана да осигури комфорт, стабилност и възвращаемост на енергията при контакт с твърда повърхност, изключително важна при футбола върху изкуствена настилка.




Версията на ACE 17+ PURECONTROL предназначена за улицата допълва колекция Red Limit. Вдъхновена от градската среда, обувката предлага изчистена комбинация от черно с червени детайли, предимно изработена от материала PRIMEMESH, за фокусиран върху лайфстайла външен вид. Цветен слой TECHFIT покрива трите ленти, докато изцяло изработената от BOOST средна част на подметката обогатява силуета на обувката, предлагайки възвращаемост на енергията.

Дийн Локс, Вицепрезидент продукти, adidas Football, каза: "С линията Red Limit, за първи път предлагаме обувки за терена и улицата в една и съща колекция. Представяме линия обувки за трева, изкуствена настилка и улицата, за да може да се изявите на и извън терена. Въвеждането на водещата технология на adidas BOOST, подчертава непрестанното ни желание да предлагаме нововъведения в спорта и безкрайната ни мотивация да произвеждаме променящи играта обувки за различните типове футболисти, независимо от терена, на който се изявяват".

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини