Джокович в пилотния брой на "Спринт"



13-11-2016 09:40 | Tennis24.bg

Среща с Новак Джокович предлага спортното списание на България "Спринт", чийто пилотен брой излиза на пазара на 15 ноември (вторник). Той ще бъде показан по един различен начин.

 „Спринт” е новото списание в портфолиото на ЕС Медиа АД, което поема тежката роля на единствено спортно списание в България.  То става част от медийната група, която издава списанията Икономист, Top Gear, Good Food, Знание, Мода и Glamour и е притежател на сайтовете, голяма част от които са без конкуренция в своите области – Tennis24.bg, BGbasket.com, BGfootball.com, BGathletic.com, BGvolleyball.com, Viasport.bg, BGswim.com и интернет телевизията Sportmedia.tv.  Ще излиза на всеки два месеца 148 луксозни страници.

Изданието тръгва с амбицията да е  близо до хората и близо до звездите. И да защитава в спокоен тон каузата на спорта. 

"Спринт" разчита изключително на авторска журналистика, качествени текстове, атрактивни фотосесии. Акцентира се на анализи, портрети на спортни герои, репортажи от мястото събитието зад граница, прогнози и много, много снимки. Още пилотният брой ще разходи читателите от Рио де Жанейро до Казахстан, от Алпите до град Монтана. Ще ги срещне с Юсейн Болт и Новак Джокович, Мирела Демирева и Георги Дерменджиев.

„Спринт” е списание за хора, които обичат спорта и искат да видят и прочетат нещо различно.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини