Дел Потро: Най-щастлив бях в Рио



30-10-2016 10:31 | Любомир Тодоров

За Хуан Мартин дел Потро сезонът завърши и той реши да направи кратка равносметка и да благодари на своите почитатели на страницата си във Фейсбук.

Ето и емоционалните думи на аржентинеца.

"Обикновено благодаря на феновете в края на моя пост, но днес ще бъде различно. Благодаря на всички за това, че ми помогнахте да получа удоволствие от тази година, която стана най-добрата в моя живот! Вашата подкрепа много ми помогна. Благодаря на директорите на турнири, които ми предоставиха "уайлд кард". Благодаря за атмосферата и поддръжката от трибуните, за вашата любов и мили думи на улицата. Гордея се, когато казвате, че моето завръщане ви е вдъхновило. Тове е един от най-големите подаръци за 2016-а.

Моят сезон приключи. Най-щастливите ми мигове бяха на Олимпийските игри в Рио. Вечерта след награждаването не исках да напусна стадиона, защото исках този момент да продължи.

Никога няма да забравя US Open, Купа "Дейвис", Уимбълдън. Когато се завърнах на корта през февруари правех много грешки от бекхенд. Те и сега не са малко, но не съм си и представял, че мога да постигна такива успехи.



През целия сезон работих много с физиотерапевтите и внимателно правех програмата за турнирите. Успях да удивя всички, включително и себе си, като спечелих титлата в Стокхолм. Изиграх повече мачове, отколкото предполагах, затова сега чувствам голяма умора. Искам да ви благодаря отново!

Скоро ще се видим!"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини