Цвети Пиронкова: Маниак съм на тема обувки



20-10-2016 13:09 | Tennis24.bg

Има поне десет причини да харесваме Цвети Пиронкова и модата е една от тях. Макар да е само на 29 години, чаровната тенис звезда има доста философски подход.

"Честно казано, като всяка жена, съм голям маниак на тема обувки. И когато имам добри резултати на корта, награждавам краката си с чифт хубави обувки. Когато играя добре – направя например 2-3 победи, си казвам – ето, сега е моментът да отида да си избера наистина хубави обувки.

Съответно, събирам все повече в гардероба си. Но после, като ги погледна, знам всеки един чифт от кой турнир с коя победа съм купила. И това ги прави по някакъв начин още по-скъпи“, признава Цвети пред ELLE.

В интервюто тя разкрива още: "Все повече търся удобството. Харесвам и по-различното виждане на дизайнерите. Обичам да е стилно, изчистено със сигурност, но да има и акцент, който да прави дрехата отличителна, да се вижда, че дизайнерът е вложил творческата си мисъл и талант.

В този ред на мисли, не робувам на марки. Имам си разни любими дизайнери, но по-скоро, когато пътувам, ми е интересно да обикалям в популярните зони за шопинг. В много страни намирам нови дизайнери, понякога дори млади и неизвестни, това ми е изключително любимо и интересно – да откривам нови марки."

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини