Свитолина приземи Мугуруса в Токио



23-09-2016 15:44 | Станко Димов

Елина Свитолина изигра един от най-добрите си двубои от началото на годината и елиминира водачката в схемата Гарбине Мугуруса на четвъртфиналите на турнира Toray Pan Pacific Open в Токио.

След като отстрани Коко Вандевеге и Анастасия Павлюченкова в предишните два кръга, Свитолина демонстрира още едно брилянтно представяне и надви шампионката от „Ролан Гарос” с 6:2, 4:6, 6:3.

„Играх страхотно днес. Гарбине също заслужава добри думи, защото и тя се представи силно. Във втория и третия сет двете показахме страхотен тенис и се надявам, че зрителите са останали доволни”, коментира Свитолина след последната точка в мача.

„Беше много интензивен двубой. Още от първата точка се справях много добре и мисля, че Гарбине не го очакваше. Определено направихме страхотен мач и аз съм много доволна от начина, по който нещата се развиха за мен”, каза още украинката.

На полуфиналите Свитолина ще срещне участващата с „уайлд кард” представителка на домакините Наоми Осака. Другият полуфинал е между Агниешка Радванска и Каролина Вожняцки.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини