adidas Originals представи новите модели обувки NMD в София



19-08-2016 14:15 | Tennis24.bg

Снощи adidas Originals представи новите модели на емблематичните обувки NMD за сезон есен/зима 2016, отбелязвайки световната им премиера в новооткрития adidas Originals в Mall of Sofia. „Neighborhood“ е най-новата дизайн концепция, която превръща магазините не просто в магазин за кецове и лайфстайл облекло, а в пространство за общуване между феновете на adidas Originals.

Партито събра на едно място популярни имена от музикалната сцена, актьори, стилисти, блогъри, инфлуенсъри и лицата представени в „Sofia Originals“ – печатно издание създадено специално за софийската премиера на новите NMD. Събитието уважиха: Графа, Прея, Ники Илиев и съпругата му актрисата Саня Борисова, Сантра, Рут Колева, Даниел Петканов, Александра Богданска, както и Гари Дурдан (Gary Dourdan) познат от сериала „От местопрестъплението: Лас Вегас“ (CSI: Las Vegas). Дурдан е в България за снимките на новия филм на Ники Илиев, планиран да излезе на екран в началото на 2017 година.

Гари Дурдан, адидас

Гостите бяха посрещнати със селекция от DJ Мартен, който подбра за случая музика на познатите adidas лица – Pharrell Williams, Rita Ora и Kanye West. Именно техните колекции за спортния бранд налагат световните тенденции в уличната мода.

Магазин adidas Originals беше декориран със специално изработената тематична NMD витрина, идентична с тези на представителните магазини в Париж, Лондон, Берлин, Токио, Ню Йорк и Москва. Кулминационният момент настъпи, когато пред присъстващите бяха показани новите модели NMD за сезон есен/зима 2016. Гостите имаха възможността първи да видят, пробват и закупят едни от най-търсените и желани маратонки в света, превърнали се в обект на колекционерска страст.

Създаден за съвременен номадски начин на живот, NMD съчетават класиката и иновациите в препратки към някои от най-прогресивните модели на adidas като Micro Pacer, Rising Star и Boston Super. Новите модели за есен/зима 2016 показват как миналото вдъхновява бъдещето. Тези обувки отдават почит на колективната памет на adidas, като смело експериментират с нови форми и материали. NMD технически е маратонка за бягане, но е изработена като лайфстайл обувка. Средната част на подметката на NMD е изградена с помощта на BOOST технологията, съчетана с EVA елементи, които придават издръжливост и динамичност на цялата подметка, а горната част залага на здравината на технологията на Primeknit на adidas, осигурявайки нови нива на стабилност и динамика.

Рут Колева, Прея Мартен

За да се превърне партито в незaбравим спомен, присъстващите имаха възможността да го запечатат на снимка със специално проектиран за вечерта Sofia Originals дизайн. Фото инсталация разпечатваше снимки в рамките на 9 секунди и предоставяше опция за споделяне на момента в социалните мрежи. Originals атмосферата на вечерта, беше допълнена със специално създадените за партито коктейли от Absolut Vodka - Essence и Bubbles.

Запомняща се вечер, която показа, как се е променила представата за автентичност откакто adidas Originals се превърна в културен феномен, а с нея се промени и идеята за оригиналност.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини