Колшрайбер се отказа в Рио



Колшрайбер се отказа в Рио
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
09-08-2016 17:05 | Tennis24.bg

Германският ветеран Филип Колшрайбер се отказа преждевременно от участие в Олимпийските игри. 32-годишният тенисист бе принуден да напусне Рио заради контузия. Оказа се, че той е получил счупване на кост в десния крак.

„Направихме ядрено магнитен резонанс. Филип ще отсъства от кортовете между четири и осем седмици“, каза капитанът на немския национален отбор Дирк Хордоф.

Колшрайбер трябваше да играе срещу Андрей Мартин. Той е четвъртият немски тенисист, който не успя да вземе участие в Олимпийските игри. Преди това Дъстин Браун се отказа заради травма в глезена, а Александър Зверев и Филип Пецчнер обявиха, че няма да участват в игрите преди няколко седмици.

Заради контузията Колшрайбер ще пропусне най-вероятно и US Open. Последният турнир от Големия шлем за годината започва на 29 август.

„Вече имах такъв проблем в Хамбург. Дадох си малко време, за да се възстановя за най-големия спортен форум за годината, но се оказа недостатъчно. Ще се опитам да се върна по-силен“, написа във Фейсбук германецът.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини