Бадминтонистките тръгнаха към Рио



03-08-2016 18:51 | Tennis24.bg

Българските бадминтонистки Линда Зечири, Габриела Стоева и Стефани Стоева отпътуваха днес в отлично настроение за Олимпийските игри в Рио де Жанейро. Трите дебютантки се надяват на добро представяне.

"Подготвена съм добре и вярвам, че ще покажа най-доброто от себе си. Жребият ми не е лек, но това е Олимпиада и в Рио са най-добрите в света. За толкова години съм доказала, че мога да ги побеждавам, дано да го направя пак", коментира участничката на единично Зечири.

"Много сме развълнувани, не можем да повярваме, че дойде и този момент. Спомняме си, че брояхме как остават 500 дни, 400 дни, а сега са броени часове до Олимпиадата. Развълнувани сме, но и много щастливи, че успяхме да се класираме на нашите първи Олимпийски игри", каза Габриела Стоева, която ще играе със сестра си на двойки.

"Знаем, че ще бъде много тежко, борбата ще бъде ожесточена, но се надяваме на една добра игра и да им покажем на какво сме способни. Ще изненадаме противничките си с борбеността, която имат българите и се надяваме да ги победим. Разузнали сме другите двойки, но на олимпиада няма лесни съперници", допълни тя.

Олимпийският турнир в бадминтона започва на 11 август.

Програмата на българките - тук!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини