Стоп на телесните миризми и лошия дъх с хлорофил



03-08-2016 13:55 | Tennis24.bg

Някога замисляли ли сте се колко хубаво би било, ако нямаше нужда да използвате дезодоранти, антиперспиранти или дори парфюм? Нямаше ли да се чувствате страхотно, ако дори в най-големите горещини потта ви изобщо не миришеше? Можете ли да си представите как свършвате „голямата работа” в тоалетната на офиса, без никаква следа от онази ужасна миризма? А как добре бихте се чувствали, знаейки, че в каквато и ситуация да попаднете, можете спокойно да събуете обувките си, без да се притеснявате, че въздухът ще се изпълни със зловоние...

Темата за телесните миризми не е от най-приятните и винаги е свързана с неудобство, но за съжаление хората, които се сблъскват с подобни проблеми често не могат да намерят адекватно решение. Стриктна хигиена, пудри и специални мазила, спрейове... Често обаче тези ритуали в името на хигиената и свежия аромат нямат особен ефект.

Кога потта мирише лошо?
Всеки човек има уникална миризма, която зависи от начина на хранене, пола, здравния статус и евентуално – приема на лекарства. Състоянието, при което от тялото се отделя пот с неприятен мирис и известно като бромхидроза, е свързано със секрецията на екринните и апокринните потни жлези, ситуирани в областта на подмишниците, гърдите, слабините, стъпалата и дланите. Обикновено лошата миризма на потта се дължи на дейността на определени бактерии, живеещи върху кожата, които при взаимодействието си с потта генерират странични продукти, отделящи отблъскващ аромат.

Синдром на рибената миризма.
Специфичната миризма на рибено масло от тялото на някои хора е състояние, познато като „триметиламинурия" или „синдром на рибената миризма”. Дължи се на неспособността на организма да разгради триметиламина и резултатът е неприятна миризма на риба, която се отделя с потта и урната или се излъчва от дъха.

Миризливи крака и подмишници.
Смущаваща ситуация. Противно на общоприетото мнение, не е задължително потта в областта на стъпалата и подмишниците да мирише лошо. Това до голяма степен зависи от бактериите по повърхността на кожата, намиращи се в пряк контакт с отделената пот.

Лоша интимна миризма.
Неприятната вагинална миризма е огромен проблем за жените. Невинаги обаче тя се дължи на вагинална инфекция, а може да е резултат от запарващо бельо от изкуствени материали и склонност към прекомерно изпотяване в тази област, агресивни измиващи средства с високи нива на Ph и др, прекомерна консумация на захар и мая.

Лош дъх.
Този проблем може да се дължи на много фактори, но най-често е резултат от стомашно-чревни смущения като задръстване на червата с токсини и дисбиоза (нарушен микробен баланс). В тези случаи редовното миене на зъбите, употребата на конци, антибактериална вода, четка за език и др., не помагат особено.

Хлорофилът: вашето естествено спасение!
Хлорофреш

Сигурно сте чували за хлорофила – растителният пигмент, отговорен за зеления цвят на растенията. Благодарение на него растенията абсорбират енергията от слънцето, осъществява се биохимичният процес на фотосинтеза. Фотосинтезата може да се определи като физико-химичен процес, чрез който фотосинтезиращите организми използват светлинната енергия за насърчаване синтеза на важни органични съединения. Колкото по-зелено е зеленото в едно растение, толкова по-високо е количеството хлорофил в състава му. Нерядко хлорофилът бива наричан растителен еквивалент на човешката кръв, още повече, че той има голямо сходство с човешките червени кръвни клетки. Молекулната му структура е идентична с тази на хемоглобина, с изключение на централния атом, който при хемоглобина е желязо, а при хлорофила – магнезий. Знаейки, че хемоглобинът съставлява около 75% от кръвта на човека, че възстановява запасите от червени кръвни клетки и че повишава енергията, не е трудно да се досетим, че и хлорофилът има изключителна роля за здравето. Той насърчава производството на червени кръвни клетки, снабдява кръвта с кислород и я пречиства, действа силно антиоксидантно и алкализира, благодарение на което намалява риска от заболявания, дължащи се на прекомерно киселинна вътрешна среда. Но благоприятното въздействие на хлорофила не се изчерпва до тук.

Неприятните телесни миризми изчезват завинаги с помощта на хлорофила!
По света и особено в САЩ, хлорофилът често се използва с цел дезодориране вътрешната среда на организма. Той е най-доброто природно средство за лечение на натрапливо миришеща пот, за дезодориране на краката, елиминиране на лошия дъх в устата. На последно, но не и по важност място, се нарежда и способността му да намалява фекалната миризма така, че да няма никакво неудобство, когато се налага използване на тоалетната в офиса или на други обществени места.

Хлорофреш хлорофилови капки 59 мл - естествен дезодорант и детоксикатор с доказана във времето ефикасност.

Течният хлорофил на американската компания Nature’s Way е натурален продукт, източник на висококачествен и високо концентриран хлорофилин комплекс, иззет от хлорофил, извлечен от листата на бяла черница (Morus Alba).

Как действа Хлорофреш?
Оптимизира дейността на стомашно-чревния тракт и ефективно го очиства от натрупаните токсини. Благодарение на това елиминира лошия дъх и допринася за свежото, чисто усещане в устата. Отлично природно лекарство за оптимално намаляване лошия мирис на потта, включително в най-горещите точки като подмишници, слабини и стъпала. Контролира мириса на урината, особено при по-възрастни пациенти, които не могат да задържат урината и ползват катетър. Дезодорира стомашно-чревния тракт и намалява миризмата на изпражненията. Интимен дезодорант и освежител, който намалява неприятната вагинална миризма.

Допълнителни ползи.
Притежава мощно детоксикиращо действие и възпрепятства абсорбцията на различни отрови в тялото, включително токсични метали и канцерогени. Намалява риска от увреждане на ДНК клетките на дебелото черво в резултат от прекомерната консумация на пържени храни. Елиминира свободните радикали и предпазва клетките от окислително увреждане. Според много съвременни изследвания хлорофилът намалява растежа на болестотворните гъбички Candida albicans, така че течният хлорофил на Nature’s Way може да бъде полезен и в тези случаи. Има силно антибактериално действие. Благоприятства процесите на храносмилане и усвояване на ценни вещества от храната, облекчава състоянието при запек и прекомерно образуване на газове в червата.
Хлорофреш

Хлорофреш е ефективен вътрешен дезодорант, детоксикатор и освежител. Източник на най-висок клас течен хлорофил. Не съдържа: захар, царевица, соя, пшеница, мая, млечни продукти, алкохол, изкуствени консерванти, оцветители или аромати. 25 капки доставят 100 mg хлорофил. Обогатен с мед, за оптимална ефикасност.

Дозировка: добавете 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок. Изпийте незабавно. Може да се използва като вода за уста за изплакване или гаргара. Разфасовка: 83 дози.
С помощта на Хлорофреш ще подобрите социалните си взаимоотношения и ще имате по-голям успех със срещуположния пол!
Опитайте Хлорофреш и ще се убедите в невероятно освежаващото му действие!

Търсете в аптеките или онлайн на www.revita.bg

Вносител: Ревита ЕООД
За контакти: 02/9530583

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини