И Зверев отказа Олимпийските игри



И Зверев отказа Олимпийските игри
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
31-07-2016 16:54 | Tennis24.bg

Тенис-редиците за Олимпийските игри в Рио оредяват час след час. След като близнаците Майк и Боб Брайън отказаха да защитават титлата си на двойки, младата надежда на Германия Александър Зверев също обяви оттеглянето си.

„За нещастие трябва да се откажа от Олимпийските игри. В последните си мачове в АТР тура във Вашингтон и Торонто не се чувствах на 100%. Посъветвах се с лекарите и екипа си и решихме да не участвам в Рио. Надявам се да се върна на корта във форма за турнира в Синсинати. Желая успех на германците на Игрите“, написа тийнейджърът.

Зверев напусна рано-рано турнира „Роджърс Къп“ в Торонто след загуба от Йен Сун –Лу. Той стигна полуфинал във Вашингтон, където падна от бъдещия шампион Гаел Монфис. Въпреки това стигна номер 25 в световната ранглиста, което щеше да му отреди място в основната схема в Рио.

На Игрите Германия ще бъде представена от Филип Колшрайбер, Дъстин Браун и Ян-Ленард Щруф при мъжете. Дамите ще са Ангелик Кербер, Андреа Петкович, Аника Бек, Лаура Зигмунд на сингъл и Ана-Лена Грьонфелд за женската двойка със Зигмунд.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини