Раонич: Сам се поставям под напрежение



Раонич: Сам се поставям под напрежение
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
28-07-2016 15:03 | Станко Димов

Милош Раонич започна с изразителна победа участието си на домашния турнир в Торонто. Финалистът от Уимбълдън се наложи с 6:3, 6:3 над Йен-Сун Лу и се класира за III кръг в надпреварата.

„Добър старт на турнира за мен. Бях на ниво от първата до последната точка”, каза след срещата Раонич, който попадна в една половина с водача в схемата Новак Джокович.

„Надявам се, че ще играя още по-добре в следващия двубой. Искам да се представя на ниво тук. Вероятно така си докарвам допълнително напрежение”, коментира роденият в Подгорица тенисист.

Раонич се намира в серия от 2 последователни финала – в Куинс Клъб и Уимбълдън, където и в двата случая отстъпи пред Анди Мъри. Най-доброто постижение на канадеца в „Роджърс Къп” е достигането до финал през 2013, където бе победен от Рафаел Надал.

В спор за място на четвъртфинал Раонич ще срещне новоизгряващата звезда Джаред Доналдсън, който във втори кръг отстрани опитния Фабио Фонини – 6:3, 3:6, 6:3. Американецът, който започна седмицата като №147 в ранглистата, стартира в Торонто от квалификациите.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини