Сестрата и братът на младоженците кумове на сватбата на Пиронкова



18-07-2016 17:20 | Tennis24.bg

Какво прави (обикновеният) човек след сватбата си? В повечето случаи разпуска и мисли как да изкара най-добре планираното пътешествие. В събота в София имаше специална сватба. Един от спортните символи на България в последно време реши да се задоми. Макар че това не е най-точният израз за човек, който 10-11 месеца в годината е на път из целия свят.

Цветана Пиронкова вече е госпожа. Най-добрата българска тенисистка се омъжи за дългогодишния си приятел Михаил Мирчев – бивш футболист, стигнал и до Локомотив (Пловдив), но прекратил кариерата си заради контузия.

Човек, който почти непрекъснато е до Цветана, дори и на тренировки, но който не дава изявления и не обича медийното внимание. Това се отнася и за Пиронкова, но на нея й се налага да говори пред камери. До момента, в който някой зададе въпрос за личния живот.

"Знаете, че подобни неща не коментирам", обикновено отговаря Пиронкова. В зала "Арена Армеец", когато приключи участието си в турнира на шампионките по-миналата година, тя с неохота потвърди, че е сгодена. Но с уточнението, че това не е новина.

Да се върнем на сватбата.

Изборът на луксозен хотел в София вероятно е направен по пловдивска линия, защото собственици са Маринела и Ветко Арабаджиеви. Изискана атмосфера в бившия Японски, кумове са Елисавета, сестрата на Цветана, която живее в Калифорния и я изпревари със сватбата, и Нико, братът на бъдещия съпруг.

“Много добре бе изпипано всичко”, коментираха част от гостите.

В менюто бяха включени салата от домати с моцарела, тиквички, телешко. Както се полага, бе разрязана и торта, която май самата Цветана е приготвила. Всички получиха и парчета торта във формата на кръгче със сърце. Купонът завърши в хитовата дискотека “Мегами”, където за гостите бе запазено ВИП сапаре.

Започнахме с дните след сватбата, да се върнем на тази тема. Пиронкова отново мисли за тренировки, защото олимпиадата в Рио де Жанейро не чака. Българската звезда пътува за Бразилия на 2 август. А на турнира очакваме да покаже това, на което обикновено е способна на любимата трева на Уимбълдън. И на червените кортове на "Ролан Гарос" тази година, разбира се.

Явор Геронтиев, "24 часа"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини