Ана и Бастиан се взеха във Венеция (снимки)



12-07-2016 16:50 | Любомир Тодоров

Дългоочакавана и отлагана на няколко пъти сватба на тенисистката Ана Иванович с футболиста Бастиан Швайнщайгер най-сетне се състоя.

Радостната церемония беше в кметството на Венеция. Белградчанката Ана беше ослепителна в булчинската си рокля, халфът на Манчестър Юнайтед и Германия беше стилен в тъмносиния си костюм.

Общината в италианския град от 1990 година предлага бракосъчетания, които се радват на огромен интерес и желаещите се записват в момента за следващата пролет.

Иванович и Швайнщайгер, които са заедно от 2014 година, пристигнаха за събитието с моторница, която ги изчака и после ги откара н неизвестна посока, съобщи "Дейли мейл". Със сигурност обаче на новобрачните ще им върви по вода.

Подписването премина в тесен кръг. Най-щастлив изглеждаше бащата на Ана - Мирослав, който не спря да снима с мобилния си телефон. За сватбата дойде и по-големият брат на Швайни - Тобиас, заедно със съпругата си и своето бебе.

Датата на щастливото събитие беше избрана така, че да бъде след края на турнира Уимбълдън и Евро 2016, в които младоженците не се представиха особено сполучливо.

Иванович е третата елитна тенисистка, която минава под венчило тази година след италианката Флавия Пенета и словачката Доминика Цибулкова. Съвсем скоро и първата ракета на България Цветана Пиронкова ще премине в "отбора" на омъжените.

СНИМКИ ОТ СВАТБАТА - ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини