Мъри трие Туитър преди големите турнири



Мъри трие Туитър преди големите турнири
Свързани играчи
Тагове
02-07-2016 15:40 | Станко Димов

Световният №2 Анди Мъри направи любопитно признание. Шотландецът сподели, че преди големите турнири трие апликацията на Туитър от смартфона си, защото не иска да се изкушава и да чете какво се пише за него, особено ако загуби.

„Изтривам Туитър от телефона си около големите турнири. Ако има нещо, което искам да прочета в Туитър по това време, намирам го през Google. Но не чета нищо за себе си, защото няма никакъв смисъл”, коментира Мъри пред английското издание „Телеграф”.

„Изкушаващо е, защото това е част от света, в който живеем сега. Всеки е в социалните медии, те имат огромно влияние. Но Туитър не винаги е най-приятното място, където можеш да се мотаеш. Мисля, че когато ти предстои голям мач е важно около теб да бъдат хората, които имат значение за теб. Това са хората, които страдат заедно с теб и наистина се интересуват от теб.

В последните три месеца само веднъж бях в Туитър. Мисля, че беше след мача на Маркъс Уилис. Просто това е една невероятна история и е приятно да се види”, коментира Мъри.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини