Енен: Интересуват ме само титлите



18-12-2010 10:36 | Станко Димов

Бившата номер 1 в света Жюстин Енен сподели, че не изключва възможността да спечели още няколко титли от Големия шлем до края на кариерата си. Както е известно Енен се завърна на корта в началото на сезон 2010, като постигна отлични резултати преди травмата на Уимбълдън, която я изкара от игра до края на сезона.

 

От началото на декември белгийката е в Китай, където ще проведе тренировки преди смесеното отборно първенство "Хопмън къп", което започва в началото на 2011-та година.


"Стъпка по стъпка уверено крача в правилния път. Само печеленето на мачове обаче може да ми върне самочувствието и увереността", сподели Енен пред китайското издание China Daily.


"Подготвям се много сериозно. Ако състоянието ми продължи да се подобрвя през следващите седмици и месеци вярвам, че ми предстои един доста добър сезон", каза още Енен.


Запитана за шансовете си отново да спечели турнир от Големия шлем, Енен сподели: "Ако се чувствам физически добре се надявам, че отново ще спечеля поне един турнир от Шлема".


Енен допълни, че най-мечтан за нея ще бъде триумф на Уимбълдън - трофей, който до момента се изплъзва от ръцете й. До момента Енен има два финала на свещената английска трева, но никога не е вдигала отличието.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини