Семейство Тасевски ексклузивно пред HELLO! България



29-03-2016 05:35 | Tennis24.bg

В новия брой на HELLO! България ще ви изненадаме с една ексклузивна среща – екипът ни се запозна с най-новия член на семейство Тасевски – Антонио. Дарко и Ромина ни разказаха за тайната на семейното щастие, пъстрия си живот в Тайланд и бъдещите си планове.

Също така заедно ще надникнем към света на очарователната Радина Думанян – една от новите и ярки звезди на театралната сцена и телевизионния екран.

HELLO! България бе и единственото лайфстайл издание, което успя да се срещне с гениалния канадски режисьор с български корени, Тед Кочев. Освен това успяхме да поговорим и с легендарния режисьор Тери Гилиъм.

С голямо удоволствие “откраднахме” от репетиция и чаровната Милица Гладнишка, която ни сподели как се чувства в новото си амплоа на ментор в хитовото шоу “Като Две Капки Вода”.

Това далеч не е всичко, защото в 133 брой Мария Силвестър ни разказва как успява да балансира между майчинството и двата сериозни проекта, в които участва.

Вратите на разкошния си дом отвори принцеса Джакаранда Карачоло Фалк, а херцозите на Кеймбридж споделиха за HELLO! първото снежно приключение на принц Джордж и принцеса Шарлот.

Не пропускайте най-новия брой на списание HELLO! България, който излиза на пазара на 29 март!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини