Гофен: Бях в шок след атаките в Брюксел



Гофен: Бях в шок след атаките в Брюксел
Свързани играчи
Тагове
28-03-2016 12:03 | Станко Димов

Давид Гофен призна, че през миналата седмица му е било много трудно да се концентрира върху тениса, предвид случилото се в родината му Белгия. Припомняме, че във вторник столицата Брюксел бе атакувана от терористи, които успяха да взривят част от международния терминал на местното летище, както и една от метростанциите в града.

„Събудих се около 7-8 сутринта и видях, че много хора са се опитали да се свържат с мен. Имах около 1000 пропуснати обаждания и съобщения. След това видях новините....Беше наистина ужасно да гледам какво се е случило, бях напълно шокиран. Да видя видеа и снимки от всички тези магазини, заведения за хранене, които съм посещавал стотици пъти преди това, беше абсолютно шокиращо”, коментира Гофен.

„Беше ми трудно да се концентрирам върху тениса. Не е никак лесно да излезеш на корта, когато мислите ти са другаде. Но просто се опитах да продължа напред, да покажа най-добрата си игра и да се наслаждавам на всеки един момент. След всичко това, което се случи ясно осъзнахме, че тенисът е просто спорт и страст”, каза още белгиецът.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини