Ноле горд с успеха, засрамен от прическата си



06-12-2010 14:20 | Николай Драгиев

Новак Джокович определи спечелването на Купа "Дейвис" като най-големия успех в неговата кариера. Сърбинът бе с главен принос за успеха на страната си, след като донесе две победи във финалния сблъсък с Франция.

"Това бе просто невероятно. Нашият отбор като цяло се представи на високо ниво. Аз изиграх моите срещи на сингъл прекрасно, а Виктор бе изумителен в последния," сподели Ноле.

"Приятелството, което има между нас ни помогна да спечелим. Не толкова заради нас, колкото заради страхотния екип, който имаме. Всеки един от тях свърши своята работа. Купа "Дейвис" е единственото място, където можеш да представиш страната си и да се гордееш с това," категоричен е Джокович.

"Не знам с какви темпове ще се развива сръбския тенис, но ако показваме това желание и игра, всичко ще е наред. Феновете също са много важни и трябва да ни поддържат. Нека сега отпразнуваме успеха, пък после ще мислим за другите неща."

Ноле коментира и новата си прическа: "Какво да кажа за прическата ми... Мисля да нося шапка известно време, надявам се разбирате какво имам предвид."

 

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини