Допинг-ченге засрами Анди Мъри



05-12-2010 12:28 | Николай Драгиев

Анди Мъри за пореден път стана "жертва" на ранобудни допинг-ченгета. Британецът бе събуден рано сутринта в събота, за да бъде тестван за стимуланти. Това разбира се предизвика гнева му. Шотландецът тъкмо се е подготвял да лети за топлите Бахами.

"Денят започна с "приятен" допинг-тест в шест часа сутринта. Странна е работата на тези инспектори. Отиваш при случайни хора, гледаш им гениталите и си тръгваш. Трябва да се забранят със закон," възмути се Анди.

Преди около година Мъри бе още по-категоричен в критиките си спрямо анти-допинговите правила в тениса. Според него те не позволяват на играчите да "водят нормален живот".

"Това са драконовски мерки, които правят ситуацията невъзможна за човек, който иска да има нормален живот," допълни той.

Иначе Мъри смята да се готви за Australian Open в Маями. "Ще бъда във Флорида за Коледа. Не знам дали ще мога да видя семейството си в този период, но тази жертва трябва да бъде направена. В Маями мога да тренирам много здраво. Този ми план работи повече от добре през годините," коментира още Мъри.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини