Кербер пусна обява за мъж



Кербер пусна обява за мъж
Свързани играчи
Тагове
10-02-2016 10:51 | Tennis24.bg

Тя е на 28 години, блондинка и притежава чаровна усмивка. А може и да играе добре тенис. Така медиите в Германия представиха сънародничката си Ангелик Кербер. Шампионката от Австралия пусна чрез тях обява, че си търси мъж. Тенисистка не можа да издържи на натиска и даде интервю за сексуални теми за "Билд".

Повод за това бяха и слуховете, които започнаха да се вихрят като тайфун, че май си пада по жени. Съмненията се появиха заради палав пост на колежката и Андреа Петкович. Тя поиска ръката на Ангелик секунди след победата й в Мелбърн. За капак самата Кербер от доста време не бе виждана в компанията на мъж.

"Не съм лесбийка, но нямам и гадже", призна германката, за да изчисти веднъж завинаги името си. "Искам да кажа точно и ясно - обичам мъже! Прекрасният принц обаче все още не се е появил на хоризонта. Чакам го. Разбира се, нямам възможност да обикалям нонстоп. В моето положение е трудно да срещнеш някой, който наистина си заслужава", разкри душата си Кербер.

Блондинката обяви също, че не е придирчива откъм външен вид. "Най-важното е да усетя, че мога да му имам доверие. Това е много по-важно от красотата", завърши Анжелика / "Стандарт".

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини