Спасете японската си кола чрез интернет



05-02-2016 19:07 | Tennis24.bg

В България открай време се знае, че поддържането на японските автомобили е трудна работа. Просто защото резервни части за тях няма или в най-добрия случай трябва много да се чака за тях. Преди години с мъжа ми обикаляхме цял ден между куп трошки в Горубляне, само и само да намерим ляв фар.

Почти се бяхме отчаяли, когато след 3-часово дирене, което по-скоро приличаше на лош филм, открихме, каквото ни трябваше. Открихме стара японска кола, затисната от още две други или по-точно от остатъците на два също толкова стари автомобила. По-щастливи хора от нас нямаше. Даже си купихме вино по случая с невероятното откритие.

Също толкова стара истина е, че подмяната на нещо развалено в японски автомобил излиза доста скъпо. Може да имате късмет да откриете ляв или десен фар за вашето Субару или Митсубиши някъде по автоморгите, но ще трябва да отделите дни за обикаляне, като съвсем не е сигурно, че ще откриете, каквото ви трябва. Ние все пак имахме късмет. А ако ви се наложи да смените термостат или ви се повредят спирачките, мъките с чакане на доставка от производителя или генерален дистрибутор, са тежка работа.

Добре, че се сетиха, че интернет може да помогне и в този заплетен случай с японските коли. Поръчваш, каквото ти трябва, в интернет. Ако случайно се окаже, че не е това, което ти е нужно, го връщаш. В сайта за AvtoChastiOnline24.bg часа се приемат поръчки. Освен това има чат, в който можете да питате за всичко и да ви се обясни всичко. Плащането е само с карта, няма пари в кеш. Получавате частта бързо и сигурно, а парите за доставка са това, което взимат най-евтините пощенски услуги.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини