Серина: Не съм робот, не мога да печеля всеки ден



Серина: Не съм робот, не мога да печеля всеки ден
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
30-01-2016 17:48 | Tennis24.bg

Като голям шампион прие загубата на финала на Australian Open водачката в световната ранглиста Серина Уилямс. На пресконференция след срещата американката призна, че нейната опонентка Ангелик Кербер е изиграла невероятен двубой и е заслужила напълно триумфа си. Серина също така заяви, че колкото и да и се иска не може да печели всеки един двубой, в който участва.

„Всеки път, когато вляза в залата за пресконференции, очаквате да печеля всичко и винаги, във всеки един ден от живота ми. Колкото и да ми се иска да съм робот, не съм. Все пак давам всичко от себе си.

Старая се да печеля всеки път, когато съм на корта, но реално погледнато, това няма да как да се случва. Може да има друг, който да е способен на това - аз не мога.

Допуснах доста грешки, включително и на мрежата. Ангелик направи невероятни удари, особено, когато навлизах навътре в корта. Бърках при избора си на удари и това ще ми е за урок. В следващия си двубой ще се постарая да съм по-добра”, коментира Серина.

С поражението днес американката пропусна възможността да спечели 22-а титла от Големия шлем и да изравни по този показател Щефи Граф. От своя страна Кербер спечели първия си мейджър трофей и от понеделник ще се изкачи до рекордното за нея второ място в ранглистата.

ГАЛЕРИЯ ОТ ФИНАЛА ВИЖТЕ ТУК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини