Шарапова срещу Звонарьова в Мексико (видео)



02-12-2010 18:21 | Станко Димов

Бившата номер 1 в света - рускинята Мария Шарапова ще се изправи своя сънародничка Вера Звонарьова в мач в Монтерей в неделя.

 

"Благодаря за поканата. Радвам се, че ще играя в Монтерей, където имам много фенове. Сигурна съм, че корта ще бъде пълен и хората няма да останат разочаровани", коментира Шарапова.

 

23-годишната състезателка разкри и целите си за новия сезон. "Основната ми цел ще бъда да се върна на някоя от топ позициите в света. Трябва да положа още доста усилия, за да си върна формата от преди няколко години. Най-голямата ми задача през 2011-та ще бъде да спечеля някой от турнирите от Големия шлем. Искам отново да изпитам еуфорията от такъв триумф", каза Шарапова.

 

Сексапилната рускиня започва сезона с турнир в Нова Зеландия, след което ще се включи в Australian Open. Двубоят в Монтерей може да се гледа като част от подготовката.

 

"Съперничеството ни с Вера винаги е много интересно и оспорвано. Двете с нея редовно играем трисетови двубои. През 2010 тя направи страхотен сезон - игра на два финала в турнири от Шлема и заслужи втората позиция в ранглистата. Определено очаквам да направим един страхотен мач. Знам, че в Мексико имам много фенове. Благодаря им за подкрепата през годините", каза още Шарапова.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини