Ноле призна: Не мога без Йелена в живота си



13-01-2016 17:57 | Tennis24.bg

Джокович чистосърдечно си призна пред журналисти, че е далеч от перфекционизма си на корта, когато става дума за романтични взаимоотношения. Световният номер едно разкри, че е спечелил съпругата си Йелена с…гаф. В опита си да я впечатли още на първата им среща той я завел на ресторант. Понеже знаел, че тя обича пържоли й поръчал стек тартар. Проблемът бил, че нямал и най-малка идея, че ястието представлява почти сурово месо, което и двамата не могли дори да вкусят.


В навечерието на Откритото първенство на Австралия сърбинът отдаде почит и на една друга Йелена – неговата треньорка Йелена Генчич, която през 2013 г. почина от рак на гърдата.


„Никой мъж не може да функционира в пълния си потенциал и способности като човешко същество без жена до себе си. За мен е така. Винаги имаш нужда от партньор в живота си. Някой, на когото да разчиташ, да те подкрепя в добри и лоши моменти. Някой, който да те чува, да ти помага да градиш характера си, да ставаш по-силен. Това направиха двете Йелени в моя живот. Те са най-влиятелните хора за мен“, каза Ноле пред в. „Гардиън“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини