Коментар, посветен на контузиите, е №1 за декември



05-01-2016 14:51 | Tennis24.bg

Николай Кирилов е големият победител в конкурса на Free Media Group за месец декември. Кирилов бе най-активният автор, като само в рамките на последния месец от 2015-та година ни изпрати цели 4 свои коментара – 3 на футболна и 1 на волейболна тематика.

Жури, съставено от редакторите на сайтовете във Free Media Group, определи за победител материала „Доходоносен бизнес или люпилня за контузии”, посветен на многото контузии във футбола през последните години, както и тяхното влияние върху развитието на кариерата на даден играч. Авторът Николай Кирилов ще получи финансова награда в размер на 50 лева.

На второ място в класацията остана Димитър Беловски, който ни изпрати материал, посветен на младият ни тенисист Адриан Андреев. Самият материал пък е озаглавен „Новата надежда на България”. Беловски ще получи 30 лева.

Трети в класацията ни за декември се нарежда Денис Валериев Кирилов. Той ни изпрати материал, посветен на изминалото преди няколко месеца Европейско първенство по волейбол, на което България беше съорганизатор – „Шапки долу! Главите горе! Напред за България!”. Кирилов ще получи 20 лева.

И през настоящия месец очакваме вашите материали на пощата на конкурса – konkurs.fmg@gmail.com, по актуалните теми на спорта.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини