Избраха най-привлекателните тенисистки



26-12-2015 18:16 | Tennis24.bg

След края на сезона в тениса се направиха какви ли не класации. Американското издание Tennis World реши да подреди десетте най-привлекателни тенисистки, но когато са извън корта.

В списъка са обичайните заподозрени, но как точно са подредени красавиците, според показаните чар и елегантност без ракета в ръка.

Първа в подреждането е Мария Шарапова. "Красота, женственост и изтънченост, в съчетание с мощ, силна воля и несломим характер. Така можем да опишем водачката в нашата класация. Като остава една от най-добрите тенисистки, Мария успява заедно с това да прави бизнес и се явява пример за милиони жени по целия свят", е коментарът за избора на рускинята.

Второто място е за Каролине Вожняцки. Нейният сезон е определен като "ролъркостър". Бившата водачка в световната ранглиста не е оставила надежда на своите почитатели, че може да се върне на върха, но ги е радвала с фотосесии за различни издания.

Wozniacki

Друга ексводачка в класацията - Ана Иванович, заема престижната трета позиция. "За сръбкинята 2015-а трудно може да бъде наречена успешна. Ана не успя да спечели нито една титла, но всичко в личния живот на сръбкинята се развива чудесно. Като гледаме нейните снимки, не може да не завидим на нейния избраник Бастиан Швайнщайгер", пише за нея сайтът.

Световната номер едно Серина Уилямс е поставена на десетото място в подреждането.

Топ 10 на най-привлекателните тенисистки

1. Мария Шарапова
2. Каролине Вожняцки
3. Ана Иванович
4. Доминика Цибулкова
5. Южени Бушар
6. Флавия Пенета
7. Агниешка Радванска
8. Гарбине Мугуруса
9. Каролина Плишкова
10. Серина Уилямс.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини