Удължават срока за гласуване за най-добър млад спортист



24-12-2015 11:02 | Tennis24.bg

Сайтът за детско-юношески спорт Viasport.bg ще удължи срока за гласуване на спорните журналисти в анкетата за най-добър млад спортист на България за 2015 г.

На 15 декември бяха пуснати номинации на шампиони и медалисти от европейски и световни първенства, носители на купи и престижни отличия от редица международни форуми.

За да може всички желаещи да направят своя вот с оглед на Коледните празници, Viasport.bg реши да удължи срока за гласуване до 30 декември включително.


Припомняме, че допитването е само до спортните журналисти, които ще определят Златната десетка при подрастващите за 2015 г. Всеки представител на медия има право да посочи 10 спортисти, подредени от първо до десето място. Единственото условие е състезателите да са на възраст до 19 години, като влиза и набор 1996 г.

В номинациите участват четирима тенис таланти. Това са Адриан Андреев, Златан Палазов, Сара Маздрашка и Мелади Тодорова. Тенисът на маса е представен от сестрите Красимира и Мария Йовкови.

Вижте всички номинации

За четвърта поредна година ще бъде излъчен и отбор №1 на България, а за трета - треньор №1 при подрастващи. И при двете категории важи възрастовото ограничение до 19 г., като при треньорите, естествено, то е за възпитаниците им.

Резултатите от допитването ще станат известни по време на церемонията по награждаване, която ще се проведе на 11 януари 2016 г.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини