Ноле определи Федерер за "непобедим"



28-11-2010 13:03 | Николай Драгиев

Като "невероятна" определи формата, в която се намира Роджър Федерер неговият съперник в полуфиналите на ATP World Tour Finals Новак Джокович. Според сърбина Федерер е в пика на своето представяне за сезон 2010.

Тази вечер от 19,30 часа швейцарецът ще се изправи срещу Рафаел Надал във финала, победителят от който прибира 1,6 млн. долара и 1500 точки за ранглистата.

"Всяка една топка от неговата ракета се получаваше перфектно. Определено смятам, че той играе на изключително ниво в момента," призна Джокера.

"Той игра изключително умно и дори не ми даде шанс да си помисля, че мога да измъкна нещо от срещата. Нямах никакво време дори да "вляза" в мача. След 30 минути вече изоставах с 1:6. Победата му е напълно заслужена. Беше с класа над мен. Определено в момента показвай най-доброто си ниво през 2010 г.," допълни Новак.

Сърбинът скоростно се прибира към Белград, където в края на следващата седмица Сърбия приема Франция в исторически за страната финал за Купа "Дейвис".

"Разочарован съм, но трябва да призная, че бях надигран. Не можах да покажа това, на което съм способен. Следващата седмица ще се постарая да съм във върхова форма," закани се Ноле.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини