Винъс Уилямс отново изуми - става полиглот!



Винъс Уилямс отново изуми - става полиглот!
Свързани играчи
Тагове
24-11-2010 19:42 | Станко Димов

Бившата номер 1 в света Винъс Уилямс продължава да изумява с уникалния талант, който притежава. За разлика от сестра си Серина, която е професионалист "единствено" на корта, Винъс блесна в ново амплоа. Американката е решила да покаже полиглотски качества, като за тази цел е планирала през 2011-та година да научи... 4 езика!

 

"Реших през свободното си време догодина да уча чужди езици. Смятам да се отдам на испански, немски, руски и китайски! Какво ще кажете? Езиците винаги са ми се отдавали и вярвам, че мога да се справя.

 

Предложиха ми да уча и други езици - гръцки, арабски, японски, но смятам да започна с испанския. При това започват от утре. Ангажирала съм учител - 4 пъти седмично по половин час. Ще се отдам на испанския 3 месеца, след това минавам на друг език", разкри необятната Винъс Уилямс.

 

Както е известно Винъс се представя доста добре и на модния пазар, където пусна своя собствена дизайнерска линия. Освен това в началото на годината Уилямс публикува и автобиографична книга, която също записа отлични резултати в САЩ. Всичко това ни дава право да вярваме, че в края на 2011-та година Уилямс ще може да разговаря на още 4 езика.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини