Семейство Давиденко се любува на Малдивите24-11-2010 18:43 | Николай Драгиев

22-ият в света Николай Давиденко вместо да защитава титлата си от финалния Мастърс на осемте най-добри в Лондон, откри още по-приятно занимание. Руснакът и неговата шармантна половинка Ирина за пореден път решиха да си починат на Малдивите.

 

Двамата не за първи път избират тази дестинация, която им е любима. Освен всичко двамата празнуват своята четвърта годишнина от сватбата. Те узаконили отношенията си на 25-и ноември 2006 година.

 

"Малдивите буквално ни потресоха. Това е истински рай на земята. Тъкмо затова ние предпочетохме пак да дойдем тук, въпреки че можехме да си изберем всяко друго кътче. Тук всичко е невероятно - море, слънце и въздух. Освен всичко имаме собствена къща и рядко се срещаме с други хора," сподели Ирина Давиденко.

 

Самият Давиденко не е изкушен от идеята по цял ден да лежи на плажа като неговата половинка и използва времето, за да лови риба. На специално наета яхта Коля засега бележи доста добри резултати с въдицата. Всичкият улов бива предаван в местния ресторант, където той бива приготвен специално за влюбените.

 

Освен всичко двамата често се възползвали и от възможността да поплуват и под водата, където могат да се насладят на невероятни гледки. Температурата на водата е над 30 градуса в момента на Малдивите.

 

ОЩЕ ЗА ЗАДРУЖНОТО СЕМЕЙСТВО ДАВИДЕНКО!
Коментари
Тенис - резултати и статистика
Други новини