Вердаско "нямал" време за секс



22-11-2010 13:13 | Николай Драгиев

Въпреки славата си на истински плейбой Фернандо Вердаско отрече да мисли за нещо друго освен тенис. Все пак испанецът реши да се отпусне и да даде отговор на някои лични въпроси пред "Марка".

За футболното "Ел Класико" между Реал Мадрид и Барселона

"Това ще бъде един от най-грандиозните мачове между двата отбора. Барса и Реал са по-добри отвсякога в момента. Определено не виждам как Барселона ще спечели с 6:2, както бе преди две години. Бях на стадиона и щях да умра от яд. Надявам се Реал да спечели този път." Попитан дали копира звездата на Реал Кристиано Роналдо, Вердаско отговаря: "Дали го копирам? Не, няма начин. А и неговата прическа е съвсем различна и по-къса."

За какво си мисли извън корта

Предимно за тенис, тъй като почти цялата година правя това. Сега имам ваканция, но в същото време се готвя за следващия сезон. Тенисът е окупирал изцяло моето съзнание.

За секса

Нямам време да мисля за секс (смее се). Когато съм под душа също нямам време да мисля затова. Обикновено анализирам как е минал моят мач.

За тренировките и външния вид

Наистина се старая много и освен това искам да изглеждам добре. Дори и да не тренирам, спазвам хранителен режим и не качвам много. Грижа се много и за кожата си. Като тенисист се налага да играем под силно слънце, а аз не искам да изглеждам като 40-годишен. Все пак не съм обсебен от мисълта как изглеждам.

 

ОЩЕ ЗА ПЛЕЙБОЯ ВЕРДАСКО И НОВОТО МУ ГАДЖЕ!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини