5 лева билет за Борис Бекер



24-08-2010 00:00 | Станко Димов
Който иска да гледа наживо изявата на легендарния Борис Бекер на корта на ТК „Левски” в неделя, ще трябва да си купи билет на стойност 5 лева. Това съобщи президентът на клуба Явор Цаков. Ценните хартийки са в продажба от днес на кортовета.

Както е известно бившият номер едно в света от Германия пристига у нас за заключителния Про-Ам турнир Zagorka Tennis Cup. Трикратният шампион от Wimbledon ще награди победителите от състезанието, а от 19 часа заедно с Магдалена Малеева ще играе срещу първенците от турнира.

Специално за проявата ще бъдат издигнати допълнителни трибуни за 2000 човека. За тези, които останат извън ТК „Левски” организаторите ще направят „Загорка фън зона” между тенис комплекса и сектор „В” на националния стадион.

„Надявам се да се получи истински празник за спорта. Сега тренирам доста усилено и се надявам да съм в добра форма за двойката с Бекер. Не мога да ви кажа нищо интересно за него, защото практически не се познаваме и не сме ходили заедно на вечеря. Но се надявам сега да се опознаем”, заяви Маги.

В Про-Ам турнира през уикенда се очаква появата на бившето футболно велицие Любослав Пенев, който най-вероятно ще играе двойка със Серафим Грозев. Други интересни дуети са Тодор Енев – Григор Фиданов, Тихомир Грозданов – Сава Събев и Цветан Михов – Петър Велев.



 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини