Ана Иванович в трети кръг



01-09-2010 00:00 | Станко Димов
Бившата номер едно в света Ана Иванович, като че ли успя да спре пропадането си този сезон. Непоставената сръбкиня победи №21 в схемата Дзе Джън от Китай с 6:3, 6:0 само за 56 минути и се класира за третия кръг на US Open. Виктория Азаренка пък припадна на корта и се отказа.

22-годишната белградчанка направи общо пет пробива в мача от шест възможности, а допусна само един. Иванович завърши с 20 печеливши удари и 11 непредизвикани грешки, срещу едва 7 уинъра и 19 грешки за полуфиналистката от Откритото първенство на Австралия.

Следващата съперница на Ана (виж и поръчай нейната ракета ) ще бъде французойка. Това е Виржини Разано, която отстрани сънародничката си под №12 Марион Бартоли със 7:5, 6:4.

Втора поставена отпадна в Ню Йорк във втория мач от днешния ден в Национален тенис център „Били Джийн Кинг”. Десетата в схемата Виктория Азаренка се отказа срещу арженттинката Хисела Дулко при резултат 1:5. След като бе поискала медицинска помощ, беларуската състезателка се върна на корта, но изведнъж припадна. Вика имаше проблеми с горещината от над 30 градуса и бе изведена на инвалидна количка от стадиона.

В друг двубой от втория кръг №20 Анастасия Павлюченкова от Русия се справи със Саня Мирза (Индия) с 6:4, 6:2.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини