Ветерани се срещат на отборното във Варна



21-09-2010 00:00 | Станко Димов
Държавното отборно първенство за мъже "Happy" с награден фонд 10 000 лева стартира във вторник на кортовете на ТК "Черно Море Елит" във Варна.

В среща от осминафиналите Иво Братанов и Александър Велев от ТК "Академик" дадоха общо само един гейм на представителите на ТК "Царевец".

На четвъртфиналите тенисистите на "Академик" ще се изправят срещу поставения под №3 ТК "Левски". В интересен двубой един срещу друг ще застанат вторите ракети на двата клуба - ветераните Иво Братанов и Илия Кушев (на снимката), а Александър Велев ще има тежката задача да търси победата в мача си срещу първата ракета на "сините" Тихомир Грозданов.

В друга среща от програмата за вторник Мартин Томов и Мартин Велев от ТК "Дема" се наложиха съответно с 6:1, 6:1 над Йосиф Михайлов и с 6:2, 6:4 над Пиетро Кампи от ТК "Лозенец". На четвъртфиналите представителите на столичния клуб ще играят с водачите в основната схема "Черно Море Елит" в състав Тодор Енев, Валентин Димов, Марсел Радев и Юмер Юмеров.

Поставени под №2 са ТК "Суперспорт" (Варна), където личат имената на Ивайло Трайков и Петър Трендафилов. На четвъртфиналите Суперспорт ще срещне отборът на Локомотив (Пловдив), който днес победи с 2-0 ТК "15-40" (София).

В последният осминафинален мач ТК "Сливен" се наложи с 2-1 над ТК "Изида" (Добрич), а в опит да се класират за полуфиналите Драгомир Козаров и Стефан Трифонов ще се изправят срещу отбора на НСА, за който се състезават Александър Лазов, Данаил Търпов и Димитър Димов.

Полуфиналите и финалът на държавното първенство ще се предава директно по БНТ Сат.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини