Рафа и Роджър си направиха автопортрети



27-09-2010 00:00 | Станко Димов
Рафаел Надал и Роджър Федерер първи си осигуриха участие в заключителния шампионат на осемте най-добри тенисисти от 21 до 28 ноември в Лондон. По този повод организаторите ги поканиха да „нарисуват” свои автопортрети.
Вместо с четки, двамата, които спечелиха всички титли от Големия шлем тази година, творяха с помощта на топки, боя и ракети.

Рафа заложи на червеното в своето стилизирано изображение. „Беше много весело. Беше забавно да разкрасяваме своите си портрети с топките с боя. Изобщо не беше лесно да улуча, точно където трябваше, за да не излеза от контура”, разказа световният номер едно.

Федерер пък очаквано наблегнал на сините тонове. Той също остана приятно изненадан и очарован от хрумването на организаторите на „Мастърса”.

„Наистина беше трудно да улучиш с топката точното място на картината, но мисля, че се справих много добре. Много се забавлявахме по време на цялата сесия”, призна швейцарският ас.

И останалите шестима тенисисти, които се класират за заключителното състезание на АТР в зала „О2” в Лондон ще разкрасят своите портрети. По време на самия турнир всички творения ще бъдат изложени в специална фен зона.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини