Успехите на Гришо №1 за септември



05-10-2010 00:00 | Станко Димов
Григор Димитров спечели безапелационно традиционната анкета на racketi.сom за най-значимо събитие за България в областта на ракетните спортове през месец септември. Неговите две титли от чалънджърите в Банкок и дебютът му в Топ 150 бяха оценени като номер едно от 68,2 процента от гласувалите читатели.

Втората позиция е за петте златни медала за страната ни от Балканиадата по бадминтон за мъже и жени в Каварна. За тях дадоха своя вот 15,9 процента. Две титли завоюва Красимир Янков – на единично и на двойки с Владимир Методиев. Сестрите Стефани и Габриела Стоеви спечелиха първото място на двойки жени, въпреки че са съответно на 15 и 16 години. На смесени двойки победиха Юлиян Христов и Димитрия Попстойкова. Петата титла беше в отборната надпревара.

Третото място е за най-голямото спортно състезание у нас за жени – тенис турнирът „Алианц къп”. Той се проведе на кортовете на ТК Левски и бе спечелен от Матилде Йохансон от Франция. За състезанието гласуваха 9,1 процента.

Четвърта остана Магдалена Малеева (6,8 процента) със своето неочаквано завръщане на корта. 35-годишната бивша номер четири в света игра с „уайлд кард” на държавното първенство в Пловдив и спечели купата за срам на действащите тенисистки.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини