Цеци дарява ракета за клиника



20-10-2010 00:00 | Станко Димов
Благотворителна изложба под наслов „Нека хората с добри сърца да помогнат на нашите деца" ще бъде открита в сряда от 19 часа в галерия „Пиронеса" в Пловдив. Целта на събитието е средствата от продажба на картините и ракета на Цветана Пиронкова да се дарят за извършване на ремонтни дейности в първата в България клиника по Детска хирургия към УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив, както и за закупуването на кувьози.

За благотворителната кауза най-добрата българска тенисистка Цеци ще дари ракетата си HEAD, с която стигна до полуфинал на Wimbledon това лято. Ракетата на Пиронкова ще бъде изложена в галерията на сестра й Елисавета - „Пиронеса", а организатор на благотворителната изложба е управителят на Рефан Ангел Попов. Самата Цветана, която е внучка на художника Енчо Пиронков, няма да може да присъства, защото е на турнир в Москва.

Ще бъдат представени 30 картини от личната колекция на Стефан Попов, а от Рефан България ООД предоставят за продажба бутикови ръчно изработени свещи, съобщава Дарик Нюз.

Ще се организира конкурс за фирми изпълнители на проекта за ремонт на клиниката и след изричното одобрение от завеждащата клиниката доц. Стефанова ще се извърши приемане на обекта и ще се заплати за извършената работа.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини