Ракетата на Иванович в България



17-11-2010 00:00 | Станко Димов
Тенис ракетата, която възроди кариерата на Ана Иванович за първи път ще бъде продавана и в България. Yonex Ezone може да бъде поръчана в нашия онлайн магазин.

„Започнах да играя с новата ракета в Синсинати през август и в първия мач успях да победя Азаренка. Това беше истинска магия. Много ми харесва моя нов Yonex. Той ми дава мощ, има голям суитспот, което помага при ударите извън центъра на кордажа, но и щади ръката ми - коментира Ана. - Винаги съм харесвала да играя с черни ракети. Така че съм фен и на дизайна на Ezone. Yonex хвърли много труд, за да създаде ракета, която да ми помогне да подобря представянето си. Веднага щом я пробвах, я харесах”.

Чисто статистически от 9 август, когато Иванович за първи път игра с новата си ракета, до края на сезона, красивата белградчанка е спечелила 21 мача и две титли от турнири (в Линц и Бали), след като преди това две години не бе вдигала нито една купа.

Моделът Yonex Ezone (името идва от "Експлозивна зона") е с тегло 300 грама ненаплетен, с големина на главата от 100 кв. инча (645 кв. см). Ракетата е направена от революционния материал X-Fullerine Graphite. Системата Quad Power System помага за стабилни удари и извън центъра на главата. Нежеланите вибрации са намалени с цели 15%, благодарение на абсорбиращия материал NEOFADE. Катапултиращият ефект от кордажа допринася за мощни и дълбоки удари от дъното на корта.

И другите две ракети от серията Ezone – Lite и 107, вече се продават у нас, благодарение на вносителя „Герба” EООД.

Онлайн магазинът на RACKETI направи голямо коледно намаление на всички стоки от марката Yonex. Това включва ракетите за тенис и бадминтон, маратонки, облекло, сакове, топки, пера, кордажи и аксесоари.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини