Финалът на Петя в Париж №1 за ноември



01-12-2010 00:00 | Станко Димов
Читателите на racketi.com определиха достигането на Петя Неделчева и Анастасия Руских до първи финал на двойки в Супер сериите по бадминтон в Париж за най-значимо събитие в ракетните спортове за България за месец ноември.

След този успех на Петя на 7 ноември двойката излезе начело в класацията за веригата и достигна до третото място в световната ранглиста. За това постижение са гласували 81 процента от хората, дали своя вот.

Второто място анкетата е за полуфинала на Григор Димитров на чалънджъра в Хелзинки, който беше с награден фонд 106 500 евро. С 45-те точки, спечелени във Финландия, 19-годишният хасковлия зае рекордното в кариерата му 106-о място. Информацията на в. „Сега” за глобата от 2000 долара на Гришо заради скандал със съдията на стол малко понамали каратите на успеха му. Но е ясно, че АТР не може да му отнеме точки, а само да му друсне още по-солена парична санкция. 14,3 процента са гласували в допитването за него.

Третата позиция е за Елица Костова. Тя се върна като втора ракета на България в дамския тенис. 20-годишната националка записа най-значимата победа в своята кариера, като надигра №42 в света Ярмила Грот (Австралия) на полуфиналите в Уелингтън. Костова получи 4,7 процента от вашия вот.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини