Маша и Роджър най-добре облечени



11-12-2010 00:00 | Станко Димов
В опит за създаване на новини в мъртвия период преди Коледа, списание Forbes публикува поредната си класация. Тя е за най-модерно облечени спортисти. В нея са попаднали 15 човека – 10 мъже и само пет дами. Четирима от този елит са тенисисти.

При жените очаквано Мария Шарапова е най-стилната тенисистка. Руската хубавица, която разработва своя модна линия, съвместно с дизайнера Коул Хаан, е втора сред дамите и общо 12-а. На 14-ата позиция в класацията на списанието са поставени заедно сестрите Серина и Винъс Уилямс.

Най-модерно обличащата се дама е със синя кръв. Това е ездачката Шарлот Казираги. Нейна майка е принцесата на Монако, а сред най-близките й приятели е небезизвестният Карл Лагерфелд.

Роджър Федерер е осми в крайното подреждане на Forbes. Той е единственият представител на аристократичния спорт сред добре облечените джентълмени.

Лидер в подреждането е хокеистът Шон Айвъри. 30-годишното канадско ляво крило играе в момента за отбора на Ню Йорк Рейнджърс. Втори е Дейвид Бекъм, която явно с годините започва да губи статуса си на модна икона, ако използваме клишето. Третата позиция е за състезателя по американски футбол Том Брейди.



 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини