Весело посрещане на Коледа!



23-12-2010 00:00 | Станко Димов
Екипът на нашия сайт ви желае весела Коледа! Дано за всички да има празнично настроение в изобилие и атрактивни подаръци!

Не знаем какво си е пожелала Цветана Пиронкова на миналия 25 декември и дали точно тогава е изтеглила късметчето от баницата „Полуфинал на Wimbledon”. Сега на Цеци дано й се падне „Титла/Финал”, а пък къде точно ще се изпълни това, не е от голямо значение.

На Григор Димитров желаем да направи през 2011 година големия пробив сред най-добрите в тениса. Дано спрат да го сочат само като голяма надежда, а да започнат да говорят за Гришо като за реализиран талант и потенциал.

Елица Костова пък сигурно иска късметче „Участие в Голям шлем” и е способна да го осъществи още през май в Париж. Път, който да води само нагоре и без лъкатушене си пожелават на коледната софра във Флорида вероятно Диа Евтимова и нейният баща.

Намиране на място сред големите в тениса. Това пожелаваме на Димитър Кузманов, Виктория Томова, Изабелла Шиникова, Никол Христова и всички останали амбициозни техни връстници.

Дано под елхата Петя Неделчева намери подарък, който да означава медали от голям шампионат и олимпийски визи. И дано българският бадминтон да има повече представители за „Лондон 2012” и по-силни отбори във всички възрасти.

А иначе желаем на абсолютно всички – читатели и спортисти, да бъдат здрави и щастливи и да не спират да мечтаят!


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини